Orsova

Cu siguranta Orsova nu se poate compara cu Monaco, dar totusi, este un oras frumos, linistit, cu un potential turistic foarte mare.Din ce in mai multi turisti din orasele aglomerate aleg ca destinatie Orsova pentru o scurta vacanta.
Datorita pozitiei favorizate, peisajul este superb. Privita de la distanta in timpul noptii, Orsova arata ca o oaza de lumina- orasul se desfasoara pe un deal care pare ca rasare din Dunare.

In Orsova, in functie de interese, puteti vizita:

Manastirea Sf. Ana
Biserica Catolica
Cazanele Mici si Mari
Bustul regelui Decebal
Manastirea Mraconia
Pestera Ponicova
Tabula Traiana

Cu 35 ron poti petrece 2 ore pe un vas de croaziera cu destinatia Cazane. Cazare ieftina se gaseste.dunareahdr pozacroaziera dunare
dunarea-romania
orsova
pescar-dunare
vapor-croaziera

santierul naval orsova
restaurantul pescarus
dunare vara
portile de fier
parcpescarus

plaja vara strand
dunare pescuit
poze orsova
imagine dunare
poze cu orsova
foto orsova
imagini dunare
poze oras
orasul orsova
statue parc
noaptea dunare strada
oras linistit
vacanta orsova
cazare hotel orsova
baile herculane
vacanta vara

9 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte faine pozele. Daca adaugati si cateva cu obiective pentru turisti cum sunt: Manastirea Sf. Ana, biserica catolica, piatra de pe vremea dacilor din fata hotelului Dierna, cred ca ar fi si mai interesant. Poate chiar si ceva de pe Gratca... lumea cauta asa ceva.

Anonim spunea...

Misto!Cel mai frumos oras din Romania!Un super oras,chiar merita vizitat!Chiar daca nu e cine stie ce mare are destule obiective ce pot fi vizitzte de turisti precum manastirea Sf Ana,Biserica catolica,insula aceea si multe altele!Bravooooooo!Super oras,super localnici!

Anonim spunea...

ORSOVA este un oras de vis. Eu sunt din Orsova si sunt mandru.

Unknown spunea...

buna, o intrebare, poate stiti! cum e cu vaporasul d epe dunare? se poate lua oricand? din cate stiam orarul e toatl aleator, mi-as dori s amergs a vad cazanele pe vaporas , aveti vreun contact de acolo?

Anonim spunea...

Respect! pentru cei nascuti in Orsova veche.Pe zi ce trece ramanem tot mai putini.

Anonim spunea...

Orsova un oras de vis eu sunt din Orsova si sunt ffff mandru de asta misto poti sa mai pui si alte poze cu cateva obiective turistice din zona

gicmagic spunea...

Dacå doriti så vedeti un PPS-eu (filmuletz) frumos despre Orsova contactati-må la adresele : unDomn@kabelmail.dk sau .....gicmagic2008@yahoo.com

Anonim spunea...

Am petrecut cei mai frumosi ani ai copilariei acolo la bunici si acum plang dupa acele locuri.Sunt din C-TA dar nu poti compara ORSOVA cu nici un oras din tara. E oarecum schimbata fata de acum 15 ani dar tot o minune a lumii ramane.Va pupa dulce ANAMARIA.

lucica_a@yahoo.com spunea...

Orsova a devenit o groapa de gunoi plina de niste magazii de lemne pline cu gunoaie, toate blocurile gaurite pe unde a vrut fiecare si au aparut tot felul dee asa zise pensiuni una mai urata ca alta si chipurile de 4 margarete :)) Toate acestea datorita coruptiei si prostiei celui mai prost primar care la avut Orsova vreodata.